RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dau piept cu primele clasate!

/ 27 martie 2014

În vreme ce Jiul Rovinari va sta în această rundă, celelalte două echipe gorjene din seria a IV-a a Ligii a 3-a vor da piept cu primele clasate.

IMG_0400Pandurii II va merge să joace pe terenul revelației acestui retur, Nuova Mama Mia Becicherecul Mic, și speră să repete rezultatul bun pe care l-a realizat la Turceni, unde s-a impus în fața Științei. Tinerii jucători ai echipei secunde a Pandurilor sunt încrezători înaintea acestei partide: „Ne ducem să câștigăm puncte. Niciun meci nu este greu, dar noi nu ne vom da la o parte niciodată. Avem potențial și putem să batem orice echipă”, a declarat Alin Predulescu înainte de plecarea în Banat. Și Rodemis Trifu este la fel de optimist: „Ne așteaptă un meci foarte greu. Au până acum 8 victorii și un egal, dar noi mergem acolo să facem un joc bun și, dacă se poate, să plecăm cu trei puncte acasă”, a declarat tânărul pandur.

Cel puțin la fel de greu va fi și meciul pe care Știința Turceni îl va avea pe teren propriu cu FC Caransebeș, echipă care este pe primul loc de multe etape și care și-a propus promovarea în Liga a 2-a. Știința Turceni vine după o remiză albă smulsă pe terenul celor de la FCM Reșița și speră să lege de acel rezultat încă unul pozitiv, iar conducerea gorjenilor consideră că și un egal ar fi un rezultat bun.

Programul etapei a XX-a:
Vulturii Lugoj – Muncitorul Reșița
Știința Turceni- FC Caransebeș
FC Avrig – FCM Reșița 0-3
Nuova Mama Mia – Pandurii II Târgu Jiu
FC Hunedoara – Millenium Giarmata

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.