RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gorjenii, optimiști în fața rundei a III-a din Liga a 3-a

/ 12 septembrie 2013

După ce etapa trecută doar Jiul Rovinari a reușit să se impună, acum toate cele trei echipe gorjene din liga a 3-a speră să obțină puncte.

jiul - caracal 3Jiul Rovinari merge în Banat, la Becicherecul Mic, acolo unde va întâlni nou-promovata Nova Mama Mia. Trofin speră într-un rezultat bun, dar se plânge de problemele din defensivă: „Toată linia de fund mi-a plecat. Resimt lipsa unor jucători precum Trașcă sau Neacșu, dar mă bucur că ei au făcut pasul spre liga a II-a. Îmi lipsesc din centru și Ahrițculesei și Lăcătușu. Vodiță nu este încă ceea ce îmi doream, nici în centru și nici în banda stângă, unde l-am încercat acum, iar Cîrciumaru vine după o accidentare gravă și un an de pauză”, se plânge antrenorul rovinărenilor. Cu toate acestea, Trofin speră să poată atige obiectivul trasat cu ajutorul vechii gărzi: „Avem o serie echilibrată, cu multe echipe care au obiectiv promovarea, multe echipe cu pretenții. Și noi avem obiectiv locurile 1-5, va fi greu. Mulți ne văd ca favoriți la promovare după clasamentele de anul trecut, însă am pierdut 6 titulari față de campionatul precedent. E bine că avem totuși un nucleu de jucători lângă care să punem tinerii pe care-I promovăm”.

Pandurii II, răpusă de ratări în etapa trecută, când a cedat la limită la Reșița în fața celor de la AFCM, vrea să obțină primul succes stagional în confruntarea cu liderul la zi al seriei, FC Caransebeș. „Sunt o echipă despre care am auzit că s-a întărit. Se spune că ar fi susținuți de Dan Alexa, dar pe noi ne interesează mai puțin, ne propunem să învingem”, spune Dan Staicu, antrenorul târgujienilor. Meciul dintre Pandurii II și FC Caransebeș a fost devansat cu o oră față de ora oficială de joc din Liga a 3-a, asta pentru că partida se desfășoară în aceeași zi cu meciul pe care echipa mare îl joacă în compania celor de la Dinamo: „Am făcut demersurile necesare la federație și vom juca pe terenul sintetic cu începere de la ora 16:00. Așa meciul se va termina mai repede și nu vor fi probleme la organizarea meciului primei echipe”, a declarat Viorel Cioară, organizatorul de competiții al celor de la Pandurii II.

Nou promovată în Liga a 3-a, Știința Turceni încă nu a gustat din cupa succesului, însă speră să o facă în deplasare. Etapa trecută Știința a cedat la Lupac în meciul cu Muncitorul Reșița, însă urmează acum o deplasare mai facilă pentru echipa gorjeanăi, care și-a propus să obțină primul succes din liga a 3-a pe terenul celor de la Avrig: „Este timpul să obținem și trei puncte. Trebuie să mergem la Avrig să jucăm fotbal și să câștigăm”, a declarat directorul sportiv al Științei, Vali Modrea.

Programul etapei a III-a:

Pandurii Târgu Jiu II – FC Caransebeş
AFCM Reşiţa – Muncitorul Reşiţa
FC Hunedoara – Vulturii Lugoj
Nova Mama Mia – Jiul Rovinari
FC Avrig – Ştiinţa Turceni
Millenium Giarmata stă

 

Clasamentul Ligii a 3-a, seria a IV-a:
1. FC Caransebeș       2          2          0          0          4-2      6
2. Jiul Rovinari            2          1          1          0          5-2      4
3. Muncitorul Reșița    2          1          1          0          5-2      4
4. Vulturii Lugoj          2          1          1          0          3-1      4
5. Millenium Giarmata   2          1          0          1          5-4      3
6. AFCM Reșița           2          1          0          1          2-3      3
7. Nova Mama Mia       1          0          1          0          0-0      1
8. Pandurii II Târgu Jiu 2          0          1          1          1-2      1
9. Știința Turceni        2          0          1          1          2-5      1
10. FC Hunedoara       1          0          0          1          0-1      0
11. FC Avrig               2          0          0          2          2-7      0

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.