RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Începe returul în Liga a 3-a

/ 7 noiembrie 2013

Într-o competiție din ce în ce mai subțire, mai diluată, atât valoric cât și numeric, Liga a 3-a a ajuns deja la returul sezonului regulat, din acest an FRF trecând la un sistem nou de desfășurare în campionatele ligilor a 2-a și a 3-a.

pandurii II - jiul rovinariVineri, echipele gorjene angrenate în Liga a 3-a intră în joc pentru prima etapă a returului, două din cele trei fiind pe poziții de play-off, cea de-a treia urmând a lupta, dacă nimic bun nu se va întâmpla în returul sezonului regulat.

Jiul Rovinari și Știința Turceni se întâlnesc pentru a doua oară în liga a 3-a, în tur, la primul lor joc în acest eșalon, cei din Turceni au obținut un scor egal, 1-1, contra trupei lui Cătălin Trofin, care venea după un sezon încheiat pe locul doi. Ambele echipe vin după ce au încheiat turul cu meciuri cu multe goluri, însă rezultatele au fost total diferite. Jiul s-a impus în deplasare, scor 5-3, în fața Muncitorului Reșița, în vreme ce Știința a pierdut cu 4-2 la Lugoj, în fața celor de la Vulturii.

După ce Jiul a învins în deplasare pe Muncitorul Reșița în ultima etapă a turului, Pandurii II speră să facă același lucru în prima a returului. Pandurii II și Jiul sunt colege de clasament pe ultimele locuri ce duc în play-off, locurile 5 și 6, cu un avans de două puncte pentru târgujieni, în vreme ce Știința Turceni are doar 7 puncte la finalul turului și este abia pe locul 10, unul de pe care se poate retrograda.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.