RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Știința Turceni, defavorizată de program la debutul în L3

/ 21 august 2013

În hora partidelor din Liga a 3-a vor intra din această toamnă și cei de la Știința Turceni, echipă care a câștigat destul de lejer campionatul județean și s-a impus și în barajul de promovare disputat în compania celor de la Universitatea Petroșani.

cojocaruTrupa lui Viorel Cojocaru este foarte aproape de ora debutului, un debut care se va consemna tocmai în fața unei echipe gorjene, Jiul Rovinari. Prezent la tragerea la sorți ca reprezentant al Științei Turceni, Vali Modrea se plânge de ghinionul avut la stabilirea țintarului actualei stagiuni: „Pentru o echipă nou promovată nu avem parte de un program prea bun. E clar, Jiul Rovinari e poate cea mai bună echipă din serie și, ori că te întâlnești cu ei în prima etapă, ori în a zecea, tot poți pierde punctele, dar nu era bine să vină chiar în prima etapă. Măcar pentru moral. Apoi, după un meci acasă, vin două deplasări, la Muncitorul Reșița și Avrig, deci un program greu pentru o nou promovată”, a declarat directorul sportiv al echipei din Turceni. Acesta spune că echipei sale îi va fi destul de greu, situația financiară nepermițând o întărire consistentă a lotului după promovare: „Pregătiți de competiție nu prea suntem. Suntem o echipă cu bani puțini și n-am reușit să convingem jucători cu nume, valoroși, să vină la noi. Ne bazăm pe copiii noștri, dar sperăm să facem față. Transferuri perfectate avem pe Schinteie, Mohora, Pîrjol și Roman, toți de la Minerul Mătăsari, Lupu, de la juniorii Pandurilor, și Nițu, de la Jiul Rovinari”, a mai spus Modrea.

Etapa 1, vineri 30 august 
Pandurii II Târgu Jiu – Muncitorul Reşiţa
Millenium Giarmata – AFCM Reşiţa
FC Hunedoara – FC Caransebeş
Becicherecu Mic – Minerul Mătăsari
FC Avrig – Vulturii Lugoj
Ştiinţa Turceni – Jiul Rovinari

Derby-urile gorjene din Liga a 3-a:

Etapa 1 / Ştiinţa Turceni – Jiul Rovinari
Etapa 4 / Minerul Mătăsari – Pandurii II Târgu Jiu
Etapa 6 / Jiul Rovinari – Pandurii II Târgu Jiu
Etapa 7 / Pandurii II Târgu Jiu – Ştiinţa Turceni
Etapa 9 / Minerul Mătăsari – Jiul Rovinari
Etapa 10 / Ştiinţa Turceni – Minerul Mătăsari

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.