RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Doar Jiul Rovinari a câștigat

/ 6 septembrie 2013

Etapa a doua din seria a IV-a a Ligii a 3-a a adus o victorie și două înfrângeri pentru echipele gorjene angrenate în competiție.

jiul - pandurii II - davitoiu-lupuJiul Rovinari a câștigat meciul disputat pe teren propriu cu FC Avrig cu scorul de 4-1 (1-0). Davițoiu a deschis scorul, iar după pauză Zamfir, Văcaru și Frățilescu au dus scorul la 4-0 pentru echipa antrenată de Cătălin Trofin. Julei a înscris golul de onoare al oaspeților în minutul 85 stabilind și scorul final.

Pandurii II Târgu Jiu a cedat la limită în deplasare, scor 1-0 (0-0), în partida disputată în deplasare cu FCM Reșița, golul victoriei reșițene fiind înscris de Târbăț. Tot cu o înfrângere s-a soldat și deplasarea celor de la Știința Turceni la Muncitorul Reșița, scor 4-1 (3-1). Muncitorul a început în forță și Boroiban a deschis scorul în chiar primul minut pentru ca în minutul 7 Costachi să facă 2-0. Mohora a redus din handicap în minutul 20, dar până la pauză a mai marcat pentru reșițeni și Chitucea. Oncică a înscris și el în partea a doua pentru gazde și Știința Turceni s-a întors învinsă categoric din prima deplasare din liga a 3-a.

Minerul Mătăsari a renunțat să mai participe în campionat din cauza problemelor financiare, așa că gorjul a rămas în acest sezon doar cu trei reprezentante în acest eșalon.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.