RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorii pe linie pentru echipele gorjene în Liga a 3-a?

/ 14 noiembrie 2013

În etapa de vineri din Liga a 3-a, echipele gorjene pornesc cu prima șansă și este foarte posibil ca runda să fie încheiată cu victorii pe linie pentru Pandurii II, Jiul Rovinari și Știința Turceni.

6Cea mai bine clasată echipă gorjeană, Pandurii II Târgu Jiu, primește vizita celor de la AFCM Reșița, echipă aflată pe locul 8 în clasamentul intermediar al seriei a IV-a din Liga a 3-a. Trupa lui Bobi Staicu pleacă cu prima șansă și ar putea urca pe locul 3 în clasament în cazul unei victorii, dacă Millenium Giarmata pierde acasă în fața liderului, FC Caransebeș.

Jiul Rovinari are de susținut un meci în deplasare, însă misiunea pare a fi cea mai ușoară. Elevii lui Cătălin Trofin au obligația de a se întoarce cu toate cele trei puncte de la Avrig, adversara fiind singura echipă fără niciun punct în actuala stagiune.

Știința Turceni are șansa de a urca până pe locul 8 dacă-și va face treaba și va obține victoria acasă în fața Muncitorului Reșița și Pandurii II va face același lucru cu cealaltă echipă reșițeană. Cum în ultimele două etape Muncitorul Reșița a cedat toate punctele în meciurile cu Jiul Rovinari și Pandurii II, așteptăm ca și Știința Turceni să obțină victoria, cea de-a treia din actuala stagiune.

Toate meciurile se dispută vineri, cu începere de la ora 14:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.