RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Fără Șelaru cu CSM București

/ 19 martie 2014

Energia are probleme de lot înaintea partidei cu CSM Bucrești, unele vechi, altele mai noi. Pe lângă Dan Ilieș, care este încă în perioada de recuperare, și Ghiță Roman, care este suspect de ruptură musculară, lui Andrieș îi va lipsi la meciul de la București și portarul Șelaru, care s-a ales cu o contuzie după meciul cu Turda.

selariu„Nu putem să îl folosim pe George Şelaru la acest meci. După meciul cu Turda s-a ales cu o contuzie. În primă fază ne-am speriat, dar, din fericire, nu este nimic grav. El trebuie să i-a o pauză de 7 până la 10 zile. Nu putem să îl folosim la meciul cu CSM Bucureşti. Roman are o întindere către ruptură şi trebuie să i-a o pauză de vreo trei săptămâni. Sper ca la ultimul meci, cel cu Timişoara să revină pentru că avem nevoie și de el în play-off. Orice jucător este important pentru play-off. Tot la meciul cu Timişoara cred că va reveni şi Dan Ilieş”, a mai declarat antrenorul Energiei, Liviu Andrieș.

Dacă Energia are absențe la partida cu CSM București, gorjenii au parte și de reveniri, Păiuş şi Asoltanei fiind apți la acest meci.

Meciul cu CSM București contează pentru etapa a-XXI-a, penultima, a Ligii Naționale de Handbal masculin. Meciul, care se va disputa în Sala „Lucian Grigorescu” din Capitală, va începe la ora 18:00 și va fi arbitrat de cuplul Adrian Dima (Galați) / Liviu Gheorghiu (Vaslui).

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.