RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, în fața celui de-al șaselea succes consecutiv?

/ 19 martie 2014

            Energia Pandurii Târgu Jiu va juca în această seară penultimul joc din sezonul regulat, un meci care pare la prima vedere facil, în fața ultimei clasate, CSM București.

IMG_5491             După o serie impresionantă de cinci victorii la rând în campionat, trupa lui Liviu Andrieș se află în postura de a-și îmbunătăți performanța cu un nou succes. Adversarul este unul accesibil, iar Energia pornește cu prima șansă în partida de la București: „Este o partidă care ne este la îndemână. Dacă ne uităm pe clasament şi mai ales după ce s-a întâmplat în ultima etapă, înfrângere a CSM-ului în faţa celor de la Suceava, suntem favoriţi, dar trebuie să ne luăm toate măsurile de precauţie şi să fim foarte atenţi, pentru că niciun meci nu seamănă unul cu celălalt. Cei de la CSM nu au nimic de pierdut, noi venim după cinci victorii, cu un moral foarte bun. Sunt convins că vom câştiga acest meci, ceea ce înseamnă un lucru extraordinar să acumulăm şase victorii la rând”, a declarat antrenorul gorjenilor, Liviu Andrieș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.