RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, la al patrulea succes consecutiv în Liga Naţională

/ 30 aprilie 2011

După importanta victorie de la Timişoara, Energia a adăugat un nou succes pe teren propriu în dauna celor de la CSM Satu Mare, elevii lui Liviu Andrieş impunându-se cu 33-29 (20-17).

Gorjenii au plecat ca din puşcă, au deschis scorul prin Giotoiu, dar la 4-0 au oprit motoarele abia încălzite şi oaspeţii s-au apropiat repede la un singur gol, 4-3 după două goluri ale lui Surducan şi unul semnat de Libert. Observând că au meciul la îndemână, jucătorii Energiei au pierdut din concentrare şi au irosit extrem de multe mingi, iar CSM Oradea a înscris goluri uşoare, pe contraatac, astfel că mare parte din prima repriză scorul a fost strâns, abia pe final gazdele reuşind să se desprindă. În partea a doua diferenţa de valoare dintre cele două echipe a fost şi mai evidentă, oaspeţii nereuşind să înscrie în primele zece minute ale reprizei secunde, fapt ce a dus la distanţarea Energiei, în minutul 42 ajungând ca tabela să indice 26-18. Un nou moment de relaxare al Energiei a fost speculat de oaspeţi care s-au apropiat la doar patru goluri, dar Florea şi-a trecut în cont trei goluri cu care a dus scorul la 32-25. Mulţumit de diferenţa de pe tabelă, Andrieş a introdus în ultimele minute de joc doar rezervele, iar sătmărenii au profitat din plin marcând patru goluri ce au făcut ca scorul să devină 32-29 cu un minut înainte de final, dar Truică a înscris ultimul gol al partidei fixând scorul final la 33-29.

Cu această victorie, Energia profită din plin de eşecul surprinzător al celor de la UCM HC Caraş Severin în faţa Stelei şi speră cu mai multe şanse la un loc în cupele europene, gorjenii având acum avantajul jocului pe teren propriu pe care îl vor disputa cu echipa reşiţeană săptămâna viitoare.

Energia Pandurii Târgu Jiu – CSM Satu Mare 33-29 (20-17)

Sala Sporturilor Târgu Jiu, spectatori: 700

Energia: Dragomir (5 intervenţii), Rădulescu (13 intervenţii), Motoi (1 intervenţie), Păiuş (3), Truică (2), Apolzan (3), Mazilu, Enache (1), Şandru, Mărgineanu, Vukas (3), Udriştoiu, Florea (9), S. Iacob (6), Giotoiu (6). Antrenor: Liviu Andrieş.

CSM Satu Mare: Teremi (8 intervenţii), Panazan (2 intervenţii), Mateş, Surducan (5), Vizhbovskyy (9), Savlovski, Mateaş (4), Munea (2), Varady (2), Savic, Libert (3), Bejinariu, Olah, Timofte (4). Antrenor: Ioan Palko.

Arbitri: Bogdan Ştark / Romeo Ştefan.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.