RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Trofin le mulțumește jucătorilor: „În fiecare zi (…) le spun că sunt cei mai buni”

/ 9 martie 2014

Jiul Rovinari a reușit o revenire de senzație în partida cu Pandurii II, a întors scorul de la 0-2 și a câștigat la Târgu Jiu chiar dacă toate păreau împotriva rovinărenilor.

trofin cu pandurii IIAntrenorul Jiului, Cătălin Trofin, ține să le mulțumească jucătorilor săi pentru modul în care înțeleg să joace fotbal chiar dacă în această iarnă au fost probleme financiare la echipă: „Sunt foarte mulțumit de băieți, au fost profesioniști în orice condiții. Noi încercăm să ne facem treaba, să creștem de la meci la meci și ca nivel de pregătire și ca rezultate, însă la rezultate, până acum suntem la maxim. Dacă privesc în urmă, la cum au stat lucrurile, pare greu de crezut acum că noi am reușit să câștigăm și acasă, meciul cu Giarmata, și acum, la Pandurii. Dar, încă o dată, vreau să-i felicit pe jucători, au jucat de parcă am fi făcut cantonamente, au tras de ei până la final și nu s-au menajat deloc. În fiecare zi, la antrenamente, țin să le spun că sunt cei mai buni și că am mare încredere în ei!”, a declrat Cătălin Trofin.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.