RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cătălin Trofin: „Este momentul potrivit să demonstreze că merită să joace în liga a II-a”

/ 29 septembrie 2011

Neînvinsă în primele şase etape ale Ligii a III-a, Jiul Rovinari s-a deplasat la Albota pentru meciul cu Girom, echipa care ocupă locul secund în seria a IV-a, cu gândul de a reuşi o detaşare în clasament care să le confere linişte înaintea unor etape considerate mai uşoare.

Tehnicianul Jiului, Cătălin Trofin, a încercat să-şi motiveze elevii înaintea partidei de la Albota, una pe care o consideră foarte importantă: „Suntem conştienţi de faptul că avem un meci foarte, foarte greu, un meci de şase puncte pentru ei. Campionatul este încă la început, dar ar fi ideal pentru noi să reuşim să ne rupem de restul echipelor în clasament. I-am ţinut în priză în această săptămână, am avut o atmosferă foarte bună în cadrul echipei şi am încercat să le explic jucătorilor cât de important este să ne detaşăm în clasament şi că este momentul potrivit să demonstreze că merită să joace în liga a II-a”, a declarat Trofin pentru www.sportingorj.ro.

Girom Albota este reprezentanta unui fotbal care a dat foarte mulţi fotbalişti talentaţi României, argeşenii având un antrenor care a condus echipa fanion a judeţului, pe FC Argeş: „Vom întâlni un adversar dificil, condus de un antrenor tânăr, dar care are ceva experienţă, Cristi Negru antrenând şi pe FC Argeş. Şi la nivelul jucătorilor Girom Albota este o echipă cu experienţă, o serie de jucători evoluând la nivelul ligii a II-a sau chiar în liga I, aşa cum sunt Hapaină sau Cristi Bratu. Sunt o echipă ambiţioasă, care are un patron ce doreşte ca la anul să atace promovarea, asta dacă nu cumva vor avea un parcurs bun chiar din acest an, la Albota investindu-se destul de mult în ultima vreme, în special în baza sportivă”, a mai declarat Cătălin Trofin.

Partida dintre Girom Albota şi Jiul Rovinari se va desfăşura la Albota, pe Stadionul „Central”, cu începere de la ora 17:00.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.