RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul revine spectaculos și câștigă pe terenul pandurilor mici

/ 7 martie 2014

Derby-ul gorjean al rundei a XVII-a din Liga a 3-a dintre Pandurii II și Jiul Rovinari a fost unul extrem de spectaculos și s-a încheiat cu victoria oaspeților care au revenit de la 0-2.

pandurii II - Jiul 2014Totul părea perfect pentru Pandurii II în prima parte a meciului. Trifu deschisese scorul după o pătrundere pe partea dreaptă finalizând din interiorul careului, iar Dănăricu dublase avantajul după ce a transformat un penalti. Jocul mergea în favoarea tinerilor din pepiniera pandură și mulți își frecau mâinile crezând că jocul era câștigat din minutul 34, când scorul a devenit 2-0.

Imediat după pauză, Fotescu a pătruns în careu și l-a executat pe Novabilschi, apoi, la doar zece minute, egalitatea a fost restabilită de Zamfir. Lipsa de experiență a jucătorilor lui Bogoi și-a spus cuvântul, Pandurii II n-a reușit să mai lege prea multe faze și nimic nu le-a mai ieșit, chiar dacă târgujienii au mai beneficiat de un penalti. Dănăricu a executat slab și Muja a respins. Jiul nu s-a mulțumit cu egalul, a profitat de o eroare a lui Novabilschi și Șoșoi a marcat pentru 2-3.

Știința Turceni a marcat și ea de trei ori în deplasare, a revenit după ce a avut două goluri în minus, însă nu s-a ales decât cu un punct din deplasarea de la Giarmata, întâlnirea terminându-se cu scorul de 3-3. Pentru Știința au marcat Gîlceavă, de două ori, și Schinteie.

Rezultatele etapei a XVII-a:
FCM Reșița – Vulturii Lugoj 2-1
Pandurii II Târgu Jiu – Jiul Rovinari 2-3
Millenium Giarmata – Știința Turceni 3-3
Muncitorul Reșița – Nuova Mama Mia 2-3
FC Hunedoara  – FC Avrig 3-0
FC Caransebeș a stat

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.