RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie doar pentru Jiul Rovinari la reluarea ligii a 3-a

/ 28 februarie 2014

Sezonul a fost reluat cu o victorie de Jiul Rovinari, în vreme ce Pandurii II și Știința Turceni au cedat la limită întâlnirile disputate în această după-amiază.

IMG_9378Pe teren propriu, Jiul Rovinari a reușit o victorie frumoasă în fața celor de la Millenium Giarmata, golul echipei antrenate de Cătălin Trofin fiind înscris de Zamfir în minutul 38.  Tot pe teren propriu au evoluat și cei de la Știința Turceni, însă aceștia au cedat cu 1-0 în fața celor de la FC Hunedoara, Lintaru marcând unicul gol al meciului în minutul 69.

Noua echipă secundă a Pandurilor, întinerită și condusă acum de Adrian Bogoi, a avut o evoluție îndrăzneață la Lugoj, dar a fost nevoită să se recunoască învinsă după ce a primit un gol în minutul 86. Gazdele deschiseseră scorul prin Rogozinaru în prima repriză, iar la zece minute de la reluare Cocină a luat al doilea galben lăsându-și echipa cu un om în minus. Chiar și în aceste condiții, Pandurii II a revenit cu un gol marcat de Dănăricu din penalti în minutul 68. Gazdele au punctat din nou prin Rogozinaru în minutul 78, care a transformat un penalti, iar gorjenii au revenit după doar două minute, când Trifu a punctat pentru 2-2. Din păcate, lugojenii au mai marcat o dată, iar golul din minutul 86 a fost cel care a înclinat definitiv balanța în favoarea gazdelor, care s-au impus cu 3-2.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.