RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pustai îl felicită pe noul președinte al FRF

/ 6 martie 2014

Antrenorul Pandurilor a urmărit cu interes și alegerile pentru șefia federației și se declară bucuros că nu a fost din nou cazul unor unanimități.

pustai banca„De când ştiu că sunt alegeri, astea mi s-au părut cele mai numărabile, aşa, voturile… Până acum erau numai unanimităţi. S-ar putea să fie un nou început. Ne bucurăm că s-a întâmplat. Nu am vorbit cu domnul Burleanu. Din toate discuţiile a fost cel mai articulat”, a comentat Pustai procesul de vot și rezultatul alegerilor de la FRF. Acesta nu dorește să mai discute despre varianta Gică Popescu, dacă ea ar fi fost una mai bună, și îi urează lui Burleanu să realizeze tot ce și-a propus: „Gică Popescu dacă nu a candidat şi este un preşedinte, ce să mai spun? Să sperăm că va reuşi să schimbe ceva. Oricum, începutul e furtunos şi să sperăm că va fi în regulă. Sper să reuşească să-şi ducă mandatul la capăt şi să pună în aplicare proiectul”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.