RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrieș vrea o victorie și în fața Odorheiului

/ 20 februarie 2014

După ce odată cu succesul de la București contra Stelei și-a asigurat matamatic prezența în play-off, Energia caută acum obținerea unui culoar cât mai favorabil pentru ca la finalul sezonului să poată să sărbătorească o nouă calificare în cupele europene.

445Energia Pandurii Târgu Jiu întâlnește astăzi pe teren propriu pe HC Odorhei, echipă care speră să „fure” poziția actuală a gorjenilor pentru a evita o confruntare de coșmar cu HCM Constanța în prima fază a play-off-ului. Numai că trupa lui Andrieș nici nu vrea să audă de un eșec, acum după două rezultate foarte bune obținute în fața băcăuanilor și a Stelei: „Sunt 8 puncte între noi şi Odorhei. Vrem să continuăm pe acelaşi drum cu prestaţii bune ca în cele două jocuri. Motivaţie va fi din partea băieţilor, suntem OK, ca şi formă sportivă, şi se vede în rezultate că suntem pe un drum bun”, spune tehnicianul Energiei. Acesta se așteaptă la un joc dificil, însă vrea victoria cu orice preț: „Odorheiul are jucători de valoare, chiar dacă ei nu au avut rezultate bune în campionat, au câştigat în Polonia, ţară cu handbal dezvoltat. Această victorie din cupele europene le-a dat moral şi vor veni să-şi vândă scump pielea pentru că au un lot valoros. Va fi un joc greu, disputat şi sper ca la final noi să fim cei care ne bucurăm”, a mai adăugat Andrieș.

Disputat într-o zi de joi, o zi neobișnuită pentru partidele de Ligă Națională la handbal, Andrieș cere suporterilor o prezență cât mai numeroasă la meciul cu HC Odorhei: „Îi aşteptăm pe iubitorii handbalului să vină a meci. Avem nevoie de public, sper să vină în număr mare ca să câştigăm”, este apelul lansat de tehnician suporterilor Energiei. Meciul se dispută astăzi în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, cu începere de la ora 18:00, confruntarea putândd fi urmărită și pe micul ecran în transmisiunea celor de la Digi Sport.

www.sportingorj.ro 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.