RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieş: „Probabil, prin această victorie ne-am consolidat poziţia a şasea şi acesta va fi locul nostru la final”

/ 24 martie 2012

Energia a câștigat meciul cu Potaissa și s-a detașat de Poli Timișoara în lupta pentru locul șase, ocupat acum la egalitate de echipa gorjeană și HC Odorhei.

Ca și după alte întâlniri din acest sezon, antrenorul Energiei a fost mulțumit de scorul înregistrat de echipa sa în fața Potaissei, dar mai puțin de jocul prestat de elevii săi: „Cred că nu vrem să câştigăm detaşat… Am avut şase goluri şi am adus adversarul la două goluri să trăim cu emoţii finalul de joc. Poate sunt mai frumoase aşa victoriile, că te ţin cu tensiunea ridicată până la final, să murim pe bancă. Probabil, prin această victorie ne-am consolidat poziţia a şasea şi acesta va fi locul nostru la final”, a declarat Liviu Andrieș. Acesta a ținut totuși să-și felicite jucătorii pentru anumite perioade din joc, atunci când Energia a arătat așa cum își dorește: „Îi felicit pentru că am avut momente bune de joc chiar dacă finalul a fost mai puţin reuşit. Cred că o să avem un Paşte fericit. Suntem în obiectivul pe care ni l-am propus, se putea face mai bine, dar au accidentările, inconstanţa în joc ne-au dat peste cap”, a concluzionat tehnicianul târgujian.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.