RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieş: „Meciul acesta a fost uşor, ei nu au contat”

/ 5 decembrie 2011

Antrenorul Energiei, Liviu Andrieș, spune că echipa sa a reușit să spele în parte rușinea rezultatului de la Noci, apărarea făcând diferența în meciul retur cu Pallamano Intini Noci.

„E o victorie pe care o aşteptam. Ne-am calificat, dar în turul următor va fi foarte greu. E un pas istoric pentru echipa noastră, un lucru extraordinar. Felicit băieţii, e victoria lor. Am spălat puţin ruşinea de la Noci. Se putea o victorie mai clară, dar până la urmă contează calificarea. Meciul acesta a fost uşor, ei nu au contat. A mers foarte bine apărarea şi am câştigat”, a declarat Liviu Andrieș imediat după calificarea istorică obținută de Energia în primăvara europeană.

Tehnicianul târgujian spune că pentru turul următor vrea un adversar de seamă din handbalul european: „În turul următor nu contează adversarul, dar vreau să cădem cu o echipă puternică să vedem pe unde suntem din punct de vedere valoric. Un rezultat din acesta te poate debloca. Publicul a fost extraordinar şi le mulţumim”, a mai declarat Liviu Andrieș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.