RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Salbă de medalii la sambo, doi campioni naționali la Pandurii!

/ 11 februarie 2014

De scurt timp, sambo a fost primit cu brațele deschise și de clubul reprezentativ pentru județul Gorj, CS Pandurii Târgu Jiu înființând o secție de sambo, secție la care sunt deja legițimați 11 sportivi, „armată” care dă deja măsura valorii lor în concursurile naționale aducând primele medalii pentru club.

sambo„La Târgu Jiu suntem de foarte puțin timp, de 4 luni de zile. Ne pregătim și sperăm ca pe viitor să luăm mai multe medalii. Sportivii au muncit foarte mult. Avem și două fete legitimate și sperăm ca atunci când vor participa să vină și ele cu medalii pentru Pandurii”, declară antrenorul Nelu Popescu după ce sportivii săi s-au întors cu cinci medalii de la faza națională.

Participând cu opt sportivi la faza națională, CS Pandurii Târgu Jiu a câștigat două medalii de aur. Performerii sunt Ionuț Militaru, la categoria 100 kg, și Bogdan Ungureanu, la categoria 68 kg. Pe locul doi, obținând medalie de argint, s-a clasat la categoria 74 kg, Gore Dănescu, în vreme ce medalii de bronz au câștigat Călin Daniel, la categoria 52 kg, și Denis Cojocaru, la 70 kg. „Și ceilalți trei sportivi cu care am participat la competiție au fost aproape de podium, ei terminând pe locul IV. Din păcate pentru ei, la categoriile respective a fost o participare numeroasă și o concurență puternică, dar poate pe viitor vor reuși și ei să urce pe podiumurile de premiere”, a mai declarat Nelu Popescu.

„Foarte mult efort, foarte multă muncă. Fac naveta de la Licurici, am și școală, dar cam în fiecare zi încerc să ajung la antrenamente. Mă antrenez de 6 luni. Am aflat de sambo de la domnul antrenor. Înainte am mai făcut kick-boxing și m-am ținut de treabă. Vreau să iau o medalie la campionatul european”, Bogdan Ungureanu, 18 ani, practicant de sambo

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.