RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Greu și-n amicale pentru Minerul Motru!

/ 11 februarie 2014

Minerul Motru și-a început cu stângul perioada în care antrenorul Gabi Zahiu își rodează echipa în jocuri de verificare. Ieri, la Motru, echipa din localitate a primit vizita celor de la FC Olt Slatina, colega de serie din Liga a 2-a administrând o aspră corecție „minerilor”.

IMG_4801FC Olt s-a impus cu 4-0 (1-0) pe terenul sintetic din Motru grație golurilor marcate de Claudiu Ionescu, Vîlcică, Ciobanu și Ivănică. În ciuda scorului mare la care echipa sa a pierdut, antrenorul motrenilor, Gabi Zahiu, nu este foarte speriat: „Este doar primul nostru joc după revenirea din cantonamentul de la Sinaia. E drept, nu e o scuză, dar nu am lucrat deloc cu mingea până acum, am făcut doar acumulări fizice și e normal să se resimtă acum. Am luat patru goluri pe greșelile noastre. Sperăm ca la următoarele meciuri să greșim mai puțin”, a declarat tehnicianul celor de la Minerul Motru.

Deși a fost foarte aproape de a se consemna trecerea lui Ionuț Tătaru la echipa din Motru, discuțiile au intrat în impas, chiar dacă fundașul este dorit la Minerul: „Deocamdată nu este rezolvată problema sa. Așteptăm să rezolve el la Pandurii. Am discutat cu domnul Condescu, care-l luase la Craiova, a zis că-i dă drumul, dar nu știu ce a intervenit. Noi ni-l dorim, la noi ar putea juca”, a mai spus Gabi Zahiu.

Următorul meci amical pe care Minerul Motru îl are programat este cel cu FC Universitatea Craiova, noua echipă a lui Marin Condescu urmând a se deplasa la Motru pentru această întâlnire.

Minerul Motru – FC Olt Slatina 0-4 (0-1)
Teren sintetic, Motru
Au marcat: Cl. Ionescu (min. 10), Vîlcică (min. 50), Ciobanu (min. 65) și Ivănică (min. 80)

Minerul: Popescu – Inclăzan, Dicu, Rada, C. Laurenţiu – Şoo, Speroni, Stanciu, Fărcăşanu – Trifu, Stoenac. Au mai jucat: Cernica, Hanu, Stănescu şi Unguru. Antrenor: Gabi Zahiu.

FC Olt: Mogoşanu – Anghelina, Cruşoveanu, Gligor, Giurcă – Bardu, Pavel, Ignea, Bancu – Cl. Ionescu, Dobrescu. Au jucat Bugiu – C. Căpăţână, Wallace, Marincău, Covalschi – Huţanu, Vîlcică, Scheau, Fl. Ştefan – Ciobanu, Ivănică. Antrenor: Dan Oprescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.