RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minerul Motru începe seria amicalelor

/ 10 februarie 2014

Minerul Motru s-a întors vineri din cantonamentul de la Sinaia și se pregătește de o serie de jocuri amicale care să-i dea antrenorului Gabi Zahiu posibilitatea de a așeza cât mai bine echipa pentru retur și play-out.

unguru cu craiova„N-am cedat lupta sub nicio formă, vom lupta până la capăt. Chiar se aude un zvon cum că ar putea retrograda doar o singură echipă, apoi mai sunt problemele cu cele două Craiove… În plus, mai sunt 18 meciuri de jucat, se pot întâmpla multe. Este foarte greu, dar asta este. Pentru noi a fost o experiență proastă în tur, a fost dur. Este o serie în care s-a investit mult în echipe, echipe puternice, cu nume, cu jucători importanți. Noi, la bugetul avut, nu ne-am permis să aducem astfel de jucători. Dacă vom retrograda, vom rămâne cu experiența, dacă va fi pe viitor să jucăm din nou în Liga a II-a vom știi cu ce ne vom confrunta”, a declarat Mihai Cernica, directorul sportiv al celor de la Minerul Motru”.

Deși este evident că, dacă-și dorește salvarea de la retrogradare, Minerul Motru trebuie să facă schimbări radicale în această perioadă, mișcările din cadrul lotului nu par să aducă un plus de valoare. Motrenii s-au despărțit de doi oameni importanți din ofensivă, Răduca și Buciuman, dar și de Ștefan, David și portarul Constantin Popescu. La capitolul achiziții, Gabi Zahiu are doar două certitudini, Fărcășanu și Nicolof, aducerea lui Bertea fiind pusă sub semnul întrebării: „Situația lui Bertea este delicată. E dificil să-l convingem să vină acum pentru că lui îi va fi greu să renunțe la o sumă importantă pe care ar urma să o încaseze de la Pandurii II. A fost cu noi o perioadă din cantonament după care s-a întors să vadă cum își rezolvă situația la Pandurii II. Ne-am mai dori un fundaș central și un portar, dar e posibil să și rămânem cu ce avem acum”, a mai declarat Mihai Cernica.

Meciuri amicale programate:
11.02 – FC Olt Slatina (la Motru) ora 12:00
15.02 – FC Universitatea Craiova (la Motru)
19.02 – FC Olt (posibil tot la Motru)
22.02 – Pandurii II (la Târgu Jiu)

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • angel mihalache spune:

    Daca Unguru vrea sa joace in retur la capacitate maxima iar echipa va putea sa tina ritmul impus de acest jucator,echipa fc motru la termina in primele 8 (opt) locuri…important sa mai fie si platiti baietii ca pana la urma aspectul financiar conteaza foarte mult…Succes!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.