RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Probleme mari pentru Jiul Rovinari

/ 7 februarie 2014

Mereu printre echipele evidențiate în Liga a III-a în ultimii ani, Jiul Rovinari se zbate acum să supraviețuiască.

sigla jiul background        Aflată pe locul 7 în seria a IV-a din Liga a III-a, Jiul Rovinari nu poate reîncepe pregătirea pentru partea a doua a campionatului din cauza problemelor financiare cu care se confruntă jucătorii. Sub comanda lui Cătălin Trofin s-au făcut în această iarnă două antrenamente, însă jucătorii au refuzat să mai vină atâta timp cât restanțele salariale rămân: „Situația este incertă, până mai reglăm din aceste probleme băieții au decis să stea acasă. Cel mai mulți sunt navetiși și nu pot face deplasarea pentru antrenamente”, a declarat antrenorul rovinărean. Acesta nu-și pierde speranța că lucrurile se vor îndrepta și va putea conduce din nou antrenamente echipei: „Sper ca situația să se îndrepte și ca de săptămâna viitoare să putem începe și noi pregătirea pentru sezonul de primăvară. Mai sunt trei săptămâni și ar trebui să ne reintrăm în pâine”, a mai spus Trofin.

Stegaru, jucător al celor de la Jiul, se află în cantonament cu Pandurii II și ar putea ajunge la echipa târgujiană, iar Vozaru a plecat în Anglia renunțând la fotbal, așa cum este posibil să facă și alți jucători în cazul în care problemele financiare nu le vor fi rezolvate în viitorul apropiat. Din lotul avut la dispoziție în tur, Trofin a renunțat la doi jucători, Andrițoiu și Vodiță fiind lăsați să plece.

Problemele financiare se răsfrâng și asupra performanțelor sportive, în urma unor memorii depuse de jucătorii ce nu și-au primit salariile, Jiul Rovinari are deja o penalizare de 4 puncte și este posibil să-I mai fie luate și alte puncte din zestrea din clasament, însă clubul va avea de suportat și penalități financiare.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!

3 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.