RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Diego Rubio si-a reziliat contractul cu Pandurii

/ 22 ianuarie 2014

Pandurii s-a despartit de atacantul chilian Diego Rubio Kostner, cele doua parti ajungand la o intelegere cu privire la rezilierea contractului.

„Am reziliat contractul cu Diego Rubio pe cale amiabila. Jucatorul revine astfel echipei de la care noi l-am imprumutat in vara”, a declarat secretarul general al Pandurilor, Daniel Baloi.

Diego Rubio a fost privit ca o mare speranta a fotbalului chilian si a ajuns la Sporting Lisabona, de unde Pandurii l-a luat in vara sub forma de imprumut pentru un sezon. Din pacate, atacantul a intrat greu in vederile antrenorului, iar la jumatatea sezonului de toamna a suferit o accidentare ce l-a scos din joc. Dupa pauza de iarna, Diego a revenit la Targu Jiu, dar antrenorul Cristi Pustai a declarat ca nu se mai bazeaza pe serviciile sale, jucatorul urmand a se intoarce acum la Sporting Lisabona, club care-i poate da o alta destinatie pana la finalul acestei stagiuni.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.