RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii transferă de la Sporting Lisabona și Estoril – VIDEO

/ 2 septembrie 2013

Marin Condescu a negociat transferul a doi atacanți la Pandurii după calificarea în grupele Europa League, președintele gorjenilor bătând palma pentru aducerea unui chilian de la Sporting Lisabona și a unui francez de la Estoril.

europa league pandurii        Chilianul Diego Ivan Rubio Kostner (20 de ani și 1,79 m) de la Sporting și a francezul Frederic Mendy (24 de ani și 1,94 m) de la Estoril sunt alegerile Pandurilor.

Francezul Mendy a evoluat în perioada 2009-2010 la Evreux FC 27 (Franța), iar între 2010 și 2012 a jucat în Singapore la Etoile FC și Home United. În sezonul trecut a evoluat un singur meci la Estoril (25 de minute).

Chilianul Diego Ivan Rubio Kostner a fost format la juniorii de la Colo-Colo și a venit în 2011 la Sporting, încă din perioada junioratului. A evoluat în două jocuri la echipa mare a lui Sporting în sezonul trecut, iar la Sporting II are 25 de meciuri și 7 goluri în campionatul 2012-2013. Foarte important este faptul că Rubio nu va ocupa un loc de extracomunitar în lotul Pandurilor, atacantul chilian având și cetățenie germană.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.