RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Rubio a ajuns la Alba Iulia

/ 4 septembrie 2013

Atacantul chilian Diego Rubio, adus de la Sporting Lisabona, a ajuns la Alba Iulia, unde este cantonată echipa gorjeană.

rubio           Pentru jucătorul de doar 20 de ani, următoarea perioadă poate fi una decisivă, Diego Rubio nu a fost încă trecut de Pandurii pe lista UEFA, însă ar putea fi cel care poate beneficia de ultima schimbare ce poate fi operată pe lista A: „Lista UEFA a fost trimisă către UEFA. Cu 24 de ore înainte de start putem face o modificare. Vedem ce randament va avea până pe 18 septembrie. Mai sunt două săptămâni. Depinde de decizia antrenorului. Jucătorul a sosit în cantonament, îl vedem şi la antrenament”, a declarat Eugen Pîrvulescu.

În această seară, Rubio va efectua primul antrenament alături de noii săi colegi, ședința de antrenament din această dimineață fiind susținută pe terenul 2 al Stadionului Cetate din Alba Iulia.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.