RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eugen Pîrvulescu: „Deocamdată nu comentez nimic!”

/ 19 ianuarie 2014

Cel propus pentru a continua pe funcția lăsată liberă de demisia lui Marin Condescu, Eugen Pîrvulescu, nu a comentat în niciun fel modificările de ultimă oră din structura de conducere a echipei gorjene.

pirvulescu camera tv„Acum nu pot să comentez nimic, probabil în următoarele zile o să vorbesc și eu cu oamenii de acolo și o să fac și o conferință de presă”, a declarat Eugen Pîrvulescu pentru www.sportingorj.ro.

Noul președinte al Pandurilor se află cu echipa în cantonamentul din Antalya, dar este foarte probabil ca el să se întoarcă mai devreme decât echipa pentru a lua legătura cu membrii Consiliului de Administrație și ai Adunării Generale a Acționarilor de la Pandurii și pentru o conferință de presă ce va fi susținută în țară după lămurirea tuturor aspectelor legate de noua situație a clubului.

Legat de programul de pregătire al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu a confirmat că amicalul cu Shahtior Donetsk se va disputa și că este posibil ca el să fie transmis la TV: „Amicalul cu Shahtior e bătut în cuie, e posibil și ca el să fie transmis, dar asta o putem spune după ce ne vom întâlni luni cu cei de la Digi Sport”, a mai declarat președintele Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.