RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii revin din vacanță

/ 12 ianuarie 2014

Trupa lui Cristi Pustai și-a încheiat vacanța, începând de astăzi urmând a relua pregătirile pentru sezonul de primăvară, unul în care gruparea gorjeană urmărește clasarea pe un loc de cupe europene.

IMG_0649Luni după-amiaza, jucătorii Pandurilor sunt așteptați la prima întâlnire cu antrenorul lor în 2014, foarte probabil urmând a fi efectuat și un ușor antrenament după ședința pe care Pustai le-o va ține în vestiar după reunire. Din păcate nu toți jucătorii vor fi prezenți la reunire. Dacă unii jucători fie au plecat, fie sunt pe punctul de a fi împrumutați sau cedați altor echipe, unii dintre elevii lui Pustai vor ajunge puțin mai târziu la Târgu Jiu, cauza fiind legată de biletele de avion obținute pentru întoarcerea în România.

Deocamdată, singura plecare certă de la Pandurii este cea a lui Eric, jucător vândut arabilor de la Al Ahli, echipă la care a fost deja prezentat. Dealtfel, Eric a luat parte la un prim joc al noii sale echipe, însă nu a făcut parte din lotul celor de al Al Ahli, care s-a impus pe teren propriu cu 3-1.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.