RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii cere ca măcar o etapă din cele două ale returului să nu se joace în 2013

/ 4 decembrie 2013

Echipa cu cel mai încărcat sezon de toamnă în 2013 este, fără doar și poate Pandurii, asta chiar dacă mai toată lumea acordă o atenție sporită doar Stelei.

alb-albastru Pandurii 1962 600În vreme ce mai multe meciuri ale Stelei au fost amânate, iar unele se vor disputa în primăvară, Pandurii nu a beneficiat de nicio partidă amânată deși a fost angrenată pe trei fronturi disputând până acum 11 meciuri în competiția europeană, 16 în Liga 1 și 2 în cupă, iar pentru ce a mai rămas din 2013 ar trebui, conform programărilor, să mai joace un meci în Europa League, unul în Cupa României și trei în campionat, ceea ce ar conduce la un total de 34 de meciuri oficiale.

Obosiți după interminabilele rute europene, dublate și de faptul că au fost nevoiți să joace în Europa League la Cluj Napoca meciurile de pe teren propriu, și decimați de accidentările suferite în ultima vreme, Pandurii cer ca măcar derby-ul cu Petrolul, al doilea meci al returului pentru gorjeni, să se dispute în primăvară: „Nu mai vrem să se dispute cele două etape din retur. Sperăm ca şi FRF şi LPF să se gândească la echipele care au făcut performanţă, pentru că văd că şi Steaua este obosită, echipele care au punctat la coeficientul UEFA. Cred că merităm respectul acesta şi cel puţin ultima etapă (n.r. când Pandurii joacă cu Petrolul) să nu se mai dispute acum. Dar cel mai bine ar fi ca meciul cu U Cluj să fie ultimul. Noi şi Steaua am fost primii care am cerut ca acele două etape să nu se joace anul acesta. Noi, Pandurii, am fost cei mai defavorizaţi de program. Am făcut adresă şi sperăm să găsim înţelegere. Dacă nu, ăsta e respectul pe care ni-l arată…”, a declarat Eugen Pîrvulescu, președinte executiv al Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.