RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Oficialii Pandurilor sunt fermi, Anton nu pleacă

/ 4 decembrie 2013

Unul dintre cei mai curtați jucători din lotul Pandurilor este mijlocașul Paul Anton, jucător tânăr, de perspectivă, care a atras deja atenția unor cluburi din străinătate, până acum vorbindu-se despre echipe din Bundesliga, prima ligă franceză sau chiar de Fiorentina.

anton cu cfrCu toate că pentru mijlocaș există acest interes, oficialii Pandurilor nu sunt dispuși să renunțe prea ușor la Anton, așa că, cel puțin până în vară, mijlocașul va juca tot pentru echipa gorjeană, iar viitoarea destinație a acestuia pare să fie una externă: „Cred că Anton trebuie să mai joace la Pandurii, să joace şi la echipa naţională şi abia apoi să plece în străinătate. E un jucător cu capul pe umeri şi ştie că trebuie să mai joace la Pandurii, îşi doreşte foarte mult să joace şi pentru echipa naţională şi apoi sunt sigur că va pleca direct în străinătate”, a declarat Eugen Pîrvulescu, președintele executiv al gorjenilor.

Paul Anton este unul dintre pilonii de bază în echipa lui Cristi Pustai, el lipsind până acum doar un singur meci din Liga 1, din cauza cumulului de cartonașe galbene. Din păcate pentru Pandurii, Anton nu poate evolua în meciul din Cupa României cu Dinamo, mijlocașul fiind eliminat nedrept de Sebastian Colțescu în meciul de la Brașov terminat de gorjeni la egalitate, scor 1-1, cu Corona.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.