RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Paul Anton a devenit pandur

/ 7 ianuarie 2013

Mijlocașul Paul Anton a semnat în această după-amiază un contract cu Pandurii Târgu Jiu, transferul venind să acopere un post deficitar la echipa gorjeană după plecarea lui Mihai Pintilii la Steaua.

anton semnaturaAnton, jucător dorit de Petre Grigoraș încă din vară la Pandurii, a sosit la Târgu Jiu astăzi și a semnat un contract valabil pentru următoarele trei sezoane și jumătate.

Paul Anton a venit la Pandurii din postura de jucător liber de contract după ce în turul campionatului a evoluat pentru ultima clasată din Liga 1, Gloria Bistrița. Pentru echipa ardeleană, Anton a jucat în prima parte a campionatului în 18 partide reușind să-și treacă în cont un gol.

După obținerea împrumutului lui Nicoară, de la CFR Cluj, și aducerea atacantului Giorgi Alaverdashvili încă dinaintea terminării turului, Paul Anton este cel de-al treilea jucător cu care trupa lui Grigoraș a fost întărită pentru partea a doua a campionatului.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.