RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș despre plecarea la Steaua: „Este doar o fabulă de Anton Pann”

/ 22 noiembrie 2011

Tehnicianul Pandurilor infirmă zvonurile conform cărora ar fi deja acontat de Steaua, Grigoraș declarând că nu a fost în discuții cu nicio echipă și că el are gândul doar la meciul cu Rapid.

„Subiectul Steaua este strict problema presei de la Bucureşti, nu a mea… Eu nu mă gândesc acum decât la meciul cu Rapid şi la nimic altceva. Deci chestiunea cum că eu aş fi viitorul antrenor al Stelei este doar o fabulă de Anton PanN! Eu am alte gânduri, am suferit destul în ultima vreme pentru ce s-a întâmplat în partidele noastre din Liga I. Şi oricum nu m-aş putea gândi la altă echipă pentru că mai am un an şi jumătate de contract cu Pandurii şi niciodată nu fac pasul ăsta fără acordul conducerii de la Tg-Jiu. Am început aici o misiune şi vreau să o duc până la capăt. Vă garantez că eu nu am discutat cu absolut nimeni din afară, cu niciun club din ţară despre o eventuală plecare”, a declarat Grigoraș despre posibila sa plecare la Steaua din această iarnă.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

5 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.