RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: “De ce nu să încercăm şi un rezultat favorabil cu Steaua?”

/ 14 septembrie 2011

Victoria din meciul cu CS Mioveni şi evoluţia foarte bună din partida cu CFR Cluj îi dau speranţe lui Petre Grigoraş pentru jocul cu Steaua Bucureşti de duminică.

Tehnicianul Pandurilor drede că echipa sa se poate bate de la egal la egal cu orice adversar: “Am demonstrat că ne putem lupta de la egal la egal cu orice adversar când eşti concentrat şi conectat 100 %. Am arătat că ne putem bate cu CFR, o echipă puternică, am surclasat Mioveniul, de ce nu să încercăm şi un rezultat favorabil cu Steaua? Asta depinde numai de capacitatea lor de a se mobiliza în momentele cheie”, a declarat Grigoraş. Acesta spune că sigura care are de pierdut în urma acestei partide este echipa bucureşteană: “Nu avem nimic de pierdut cu Steaua. O înfrângere contra Stelei nu este ceva ieşit din comun. Dacă reuşim să scoatem un rezultat bun ne-ar motiva pentru viitor şi mai mult”, mai spus Grigoraş despre meciul Pandurilor cu Steaua ce va avea loc duminică la Ploieşti, cu începere de la ora 19:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.