RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Paul Anton: „Nu am teamă, trebuie să credem în noi”

/ 24 octombrie 2013

Mijlocașul Paul Anton și-a adus aminte de prima sa întâlnire cu Fiorentina, însă atunci era copil, în 1996, la Bistrița, când pentru echipa italiană evoluau jucători precum Toldo, Rui Baros sau Batistuta.

anton cu cfr            „Este un joc foarte important. Poate să depindă cariera noastră de un asemenea joc și suntem montați. Nu avem nimic de pierdut, sperăm să plevăm neînvinși. Am văzut Fiorentina, la Bistrița, când eram copil, și am rămas impresionat de Batistuta”, a declarat Paul Anton înaintea meciului de pe „Artemio Franchi” din Florența. Jucătorul Pandurilor a fost impresionat nu doar de echipa de la mijlocul anilor 90 a Fiorentinei, ci și de cea actuală, mai ales după ce a văzut ultima etapă de Serie A, în care viitorul adversar al gorjenilor a avut o revenire fantastică tocmai în fața campionilor de la Juventus: „Fiorentina a crezut în șansa ei în meciul cu Juventus și a întors rezultatul. Sperăm să facem și noi la fel. Nu am teamă, trebuie să credem în noi. Au mai mulți jucători de valoare, echipa a făcut diferența până acum deși Rossi a marcat de trei ori în ultimul meci”, a declarat mijlocașul echipei gorjene.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.