RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Anton, pandur cu căutare

/ 14 martie 2013

Paul Anton ar putea fi unul dintre următoarele „produse de export” al Pandurilor, după ce unele echipe din Franța l-au avut în vizor, acum intrând pe fir și o echipă din Bundesliga.

anton esarfa clubMijlocașul central adus în ceastă iarnă de la Gloria Bistrița pare să nu aibă o viață lungă la echipa gorjeană, în jurul jucătorului roind deja de scouteri, ultima echipă care și-ar fi arătat interesul pentru Anton fiind Borussia Monchengladbach. Antrenorul echipei gorjene spune că acest interes este justificat, dar că Pandurii ar mai avea nevoie de serviciile jucătorului: „Mă bucur pentru Anton, nu ştiu dacă pentru noi e cazul să ne bucurăm. Este un jucător foarte bun, o să fie o soluţie pentru naţională. Are şi o vârstă bună, iar dacă va continua aşa e foarte bine”, a comentat Cristi Pustai faptul că Anton a devenit un jucător curtat de echipe importante din vestul Europei.

O eventuală plecare a lui Paul Anton în vară de la Pandurii pe o sumă, vehiculată acum, de circa un milion de euro, ar reprezenta un nou tun dat de gorjeni, care l-au luat pe jucător de la Gloria Bistrița fără a plăti ardelenilor vreo sumă de transfer. În această iarnă, de la Pandurii în Bundesliga a plecat Alexandru Maxim, care a semnat cu VfB Stuttgart, echipă la care a jucat deja câteva meciuri, chiar și în Europa League.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.