RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii luptă la Dneprpetrovsk pentru puncte, bani și onoare

/ 28 noiembrie 2013

Pandurii susțin în această seară ultimul joc în deplasare în grupele Europa League, iar meciul de la Dneprpetrovsk se vrea unul la care gorjenii să spargă gheața și să obțină prima victorie în grupe.

GRUPA E EUROPA LEAGUEDeși are unele probleme de lot, Cristi Pustai va putea alinia o echipă cât de cât aproape de cele cu care a mai abordat meciuri importante din acest sezon, în vreme ce Juande Ramos va merge pe mâna unei echipe cu foarte multe modificări. Din câte se pare, tehnicianul iberic al lui Dnepr își va menaja piesele grele, Konoplyanka, Zozulya, Rotan, Mazuch, Strinic sau Douglas urmând a lăsa loc altor jucători mai puțin folosiți de Ramos în acest sezon. În această situație, cel puțin teoretic, șansele Pandurilor cresc, iar un rezultat pozitiv în Ucraina nu mai pare a fi de domeniul fantasticului.

Chiar dacă șansele de a merge în primăvară s-au risipit după eșecul cu Fiorentina, Pandurii luptă pentru a aduna cât mai multe puncte ce vor mări coeficientul UEFA, pentru a termina pe locul 3 în serie, ceea ce ar însemna enorm pentru o echipă aflată la prima participare în cupele europene, dar și pentru bani, orice punct obținut în această competiție fiind recompensat financiar de forul european.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.