RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pîrvulescu vrea ca Pandurii să vândă mai scump

/ 12 noiembrie 2013

Mai mulți jucători ai Pandurilor au devenit atractivi după evoluțiile cu echipa gorjeană în Europa League, însă președintele executiv Eugen Pîrvulescu spune că prețurile nu mai sunt aceleași ca în vară.

IMG_3127„Un milion de euro era un preţ corect când jucam în campionat şi terminam pe locul 6-7, acum devenind vicecampioni, jucând în grupele Europa League cred că preţul jucătorilor este altul faţă de ce am vândut până acum. E normal ca preţurile să fie duble acum, cota jucătorilor a crescut pentru că au jucat contra unor jucători puternici, cu experienţă de la Hapoel Tel Aviv, Braga sau Fiorentina. De ce să nu fie şi jucătorii noştri cotaţi mult mai bine?”, a declarat Eugen Pîrvulescu încerând să comenteze interesul arătat de unele echipe, printre care și Steaua, vis-a-vis de unuii jucători ai Pandurilor.

Eric și Anton sunt cei mai curtați jucători ai Pandurilor, dar Pîrvulescu spune că echipa gorjeană și-a propus să nu vândă niciun jucător până la vară, însă pentru un preț bun, nu va refuza negocierile nici în această iarnă.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.