RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Atât de aproape…

/ 7 noiembrie 2013

Pandurii și-a depășit evident condiția, a jucat fără frică în fața Fiorentinei și a fost la câteva zeci de secunde de de un rezultat extraordinar.

GRUPA E EUROPA LEAGUEPustai a pregătit un joc mai prudent, însă destul de ofensiv, atât cât o permite o partidă cu Fiorentina. Eric a fost erou în Europa League cu un gol fabulos, marcat din foarfecă, de la circa 14-15 metri, din centrarea lui Buleică. Golul lui Eric a fost singurul înscris pe tabelă până aproape de final. Ocazii au fost și la o poartă și la cealaltă, italienii atacând în valuri odată cu intrarea pe teren a lui Borja Valero. Momcilovic, Eric în două rânduri, dos Santos sau Distefano au fost aproape de a dubla avantajul Pandurilor, însă mult mai mari au fost ocaziile Fiorentinei, care a reușit să egaleze în minutul 86 prin brazilianul Matos, care a împins în poartă, din 2-3 metri, o centrare în forță a lui Cuadrado. Mingote a fost providențial în două rânduri la reluările lui Borja Valero și Jaoquin, însă nu a mai putut face nimic în ultimul minut de prelungiri, când Cuadrado l-a găsit în careul pandur pe Borja Valero, iar acesta a trimis la colțul lung spulberând un vis frumos ce se înfiripase în inimile oltene.

Pandurii Târgu Jiu – AFC Fiorentina 1-2 (1-0)

Stadion „Cluj Arena”, spectatori: 10.000

Au marcat: Eric (min. 32) / Matos (min. 86), Borja Valero (min. 90+2)

Pandurii: Stanca (min. 24 Mingote) – Ungurușan, Christou, da Silva (min. 42 Mamele), Momcilovic – Anton, Breeveld – Buleică, Eric, Distefano – dos Santos. Antrenor: Cristi Pustai.

Fiorentina: Munua – Roncaglia (min. 80 Capezzi), Gonzalo Rodriguez, Compper, Anlonso – Cuadrado, Aquilani, Fernandez (min. 66 Ilicic) – Joaquin, Matos, Iakovenko (min. 46 Borja Valero). Antrenor: Vicenzo Montella.

Cartonașe galbene: da Silva (min. 23), Momcilovic (min. 55), Anton (min. 78), Mingote (min. 89) / Gonzalo Rodriguez (min. 69), Borja Valero (min. 78)

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • GORJ spune:

    CE INSEAMNA SA NU STII SA TII DE MINGE LA FEL ALATURI DE STEAUA SI NOI SUNTEM…..PROSTII EUROPEI!!!!

  • Ionut spune:

    Mingea nu am tinuto tot meciul problema din punctul meu de vedere este la cei 2 fundasi centrali paraskevas&mamele(scuze billy)nu vreau sai jignesc dar sunt mult sub nivelul echipei dar impresia mea este ca acest paraskevas este protejat de cineva din club pt ca e jucatorul care face cel pitin 2 greseli imens pe meci ,spre la iarna sa sabina doi fundasi centrali de calitate care sa poata da o pasa de 10 metri fara fricain rest cele bune

  • Other spune:

    Iar Mamele e protejat de altcineva !

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.