RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Set și meci pentru Pandurii înainte de Florența

/ 20 octombrie 2013

Pandurii și-a valorificat alonja în meciul cu FC Botoșani, echipă ce visa la Europa, dar a fost trezită la realitate de una care trăiește deja visul european.

faza ericChiar dacă debutul meciului a fost unul crispat, cu destul de multe pase cu adresă greșită, Pandurii și-a dat drumul la joc odată cu primul gol marcat, cel al lui Matulevicius. Gazdele i-au trimis la pământ pe moldoveni înainte de pauză grație croșeelor lui Breeveld și Eric, brazilianul marcând rapid și după revenirea de la vestiare. Vașvari a punctat pentru onoarea  moldavă, una însă grav „pătată” de o nouă dublă realizată de un alt brazilian, dos Santos marcând și el de două ori în poarta nefericitului Curileac.

Duelul cu FC Botoșani a reprezentat o repetiție reușită, însă la o scară nereală, pentru meciul cu Fiorentina din Europa League, italienii având și ei un weekend de vis, cu o victorie clară și, la un moment dat, nesperată, scor 4-2, contra campionilor de la Juventus.

Pandurii Târgu Jiu – FC Botoşani 6-1 (3-0)
Stadion „Tudor Vladimirescu (Târgu Jiu), spectatori 3.700

Au marcat: Matulevicius (min. 15), Breeveld (min. 43), Eric (min. 45+2-penalti  și 50),  dos Santos (min. 73 și 89) / Vaşvari (min. 70)

Pandurii: Stanca – Momcilovic, Paraskevas (min. 67 Mamele), da Silva, Unguruşan – Anton (min. 62 dos Santos), Breeveld – Buleică, Eric, Distefano (min. 54 Nicoară)  – Matulevicius. Antrenor: Cristi Pustai.

FC Botoşani: Curileac – Maghici, Ursu, Dinu, Acsinte – Croitoru, Vaşvari, Tincu, Fulop (min. 74 Matei) – Vraciu (min. 46 Cârjan), Hadnagy (min. 56 Codoban). Antrenor: Cristi Popovici.

Cartonaşe galbene: Distefano (min. 20), Erico (min. 34) / Vaşvari (min. 45), Ursu (min. 66).

Arbitri: Alexandru Tudor – Octavian Şovre, Ciprian Danşa.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.