RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii a legat a treia victorie la rând

/ 27 octombrie 2013

Pandurii a reușit să se impună la Timișoara în primul joc din seria de două pe care le are de susținut în mai puțin de 48 de ore. Elevii lui Cristi Pustai au reușit să treacă peste eșecul din deplasarea de la Florența și a învins pe ACS Poli după ce a întors de două ori scorul, de la 0-1 și de la 1-2.4

O gravă eroare defensivă, cu Christou în prim plan, a dus la deschiderea scorului din minutul 6, când Szekely a profitat de lipsa de reacție a cipriotului la un șut ratat al lui Trandu. Jocul echipei gorjene a început să se lege abia pe finalul primei reprize, Eric a fost aproape de egalare, dar bara laterală s-a opus golului la un voleu al brazilianului din colțul careului mic în minutul 43. Totuși, la cabine s-a intrat cu un scor egal după ce Momcilovic a șutat senzațional, la colțul lung, în prelungirile reprizei.

După pauză a fost o singură echipă pe teren. Pandurii și-a presat adversarul în propria jumătate, însă a făcut-o fără a avea mari ocazii de gol. Introducerea lui Ciucur a dinamizat jocul echipei lui Pustai, dar Pandurii a primit o lovitură dură în minutul 75, când la o primă acțiune serioasă a gazdelor, Belu a pătruns frontal fără a fi stingherit, a pasat în dreapta pentru Bărbuț, iar acesta l-a învins cu un șut sec pe Stanca. Replica Pandurilor a fost rapidă, Eric l-a egalat pe Szekely în fruntea clasamentului golgheterilor marcând pentru 2-2, iar Distefano a avut inspirația de a încerca șutul de la distanță, execuție cu care a înche tabela în minutul 82.

Pandurii a trecut astfel cu bine de primul examen post-Fiorentina și așteaptă a doua confruntare de la Timișoara, cea cu Ripensia din optimile de finală ale Cupei României la fotbal, meci care se va disputa tot pe stadionul „Dan Păltinișanu”, marți, de la ora 16:00.

ACS Poli Timișoara – Pandurii Târgu Jiu 2-3 (1-1)

Stadion „Dan Păltinișanu”, Timișoara, spectatori: 6.000

Au marcat: Szekely (min. 6), Bărbuț (min. 75) / Momcilovic (min. 45+1), Eric (min. 79), Distefano (min. 82)

Poli: Nuno Claro – Nohai, Petrovic, Ov. Petre, Poparadu (min. 53 Marovic) – Trandu, Belu – Popovici (min. 46 Bărbuț), Gorobsov (min. 38 Boldea), Nanu – Szekely. Antrenor: Aurel Șunda.

Pandurii: Stanca – Ungurușan, Mamele, Christou, Momcilovic – Anton, Breeveld – Buleică (min. 76 Nicoară), Eric, dos Santos (min. 61 Ciucur) – Matulevicius (min. 71 Distefano). Antrenor: Cristi Pustai.

Cartonașe galbene: Ov. Petre (min. 10) / Ungurușan (min. 29).

Arbitri: Adrian Cojocaru – Bogdan Velicu, Imre Bucsi.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.