RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Atât de aproape şi totuşi departe

/ 30 mai 2011

Dat ca aproape sigur, transferul lui Paul Batin de la CFR Cluj la Pandurii a intrat în impas, banii fiind motivul pentru care atacantul nu a anjuns încă în curtea gorjenilor.

„Momentan, negocierile cu CFR, deşi foarte avansate, au intrat în impas. Nu ne-am înţeles asupra sumei de transfer a jucătorului Paul Batin, aşa că ne-am retras deocamdată de la masa negocierilor. Noi nu ne grăbim acum să finalizăm înţelegerea, aşteptăm să mai lase şi ei din preţ”, a declarat preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu. Acesta a declarat că echipa gorjeană studiază şi alte piste dacă Batin nu va putea fi adus la Pandurii: „Dacă până la urmă va pica transferul lui Batin, ne vom orienta către celelalte 2-3 piste pe care le mai avem. În mod sigur vom rezolva şi problema transferurilor în această vară. Noi suntem ceva mai fericiţi, nu avem nevoie de prea multe implanturi, unul sau două ar fi suficient. Şi domnul Grigoraş a fost de acord cu asta. Ne mai trebuie un atacant şi, poate, un mijlocaş ofensiv”, a mai declarat Pârvulescu.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.