RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cristi Pustai: „Nu pot fi neutru când toată activitatea sportivă este frânată”

/ 16 octombrie 2013

Problemele cu care se confruntă președintele Pandurilor, cu descinderi ale „mascaților” și alte acțiuni care se răsfrâng chiar și asupra activităților sportive nu au rămas fără ecou din partea tehnicianului echipei gorjene, care a luat atitudine în ultima conferință de presă.

IMG_2324  „Vă daţi seama că nu poţi sta liniştit în faţa unor astfel de lucruri. Eu luni eram la Mediaş şi când am ieşit pe stradă toată lumea mă întreba ce se întâmplă. Nici nu ştiam, am ajuns de la Constanţa la 5-6 dimineaţa, odată cu mascaţii. Nu pot fi neutru când toată activitatea sportivă este frânată. Am cerut preşedintelui şi celor din club să vedem şi noi actele ca atunci când ieşim de acolo să ştim şi noi. La orice colţ de stradă erai întrebat de bani, iar văzând cheltuielile şi veniturile eu nu văd ceva. E greu să blochezi o activitate şi trebuie să se termine cumva şi cât mai repede”, a declarat Cristi Pustai legat de ultimele evenimente din viața clubului gorjean.  Tehnicianul spune că echipa are nevoie de liniște și chiar de implicarea președintelui Marin Condescu, căruia îi găsește merite importante în rezultatele echipei din ultima vreme: „Şi echipa are nevoie de preşedintele Condescu, dar în momentele astea e greu de vorbit cu dânsul, e ocupat cu alte probleme. Rezultatele şi ce s-a făcut aici e opera jucătorilor, a staffului tehnic, dar să nu-i diminuăm din merite preşedintelui. A avut răbdare să construiască o echipă care acum câţiva ani era precum ABBA, parcă aşa se spune. Este un merit incontestabil, asta nu-i poţi şterge preşedintelui Condescu”, a explicat Cristi Pustai.

Pustai a recunoscut că a fost în prezent la o discuție cu reprezentanții CEO, însă aceasta a avut loc înaintea descinderilor și a fost legată de subiecte strict sportive. De asemenea, antrenorul Pandurilor a mai precizat că, după descinderea Pandurilor, a dorit să știe care este situația financiară a clubului și a fost convins că nu există nereguli în ceea ce privește cheltuielile efectuate și că-și dorește ca toate aceste lucruri ce dăunează echipei să înceteze cât mai curând: „Şi eu, parte implicată în activitatea sportivă, am vrut să văd pe ce se cheltuiesc banii, chiar dacă nu ar fi de datoria mea să aflu asta. Dar văzând ce se întâmplă cu controale, cu calculatoare luate din birouri şi am văzut şi eu. Ar fi cazul ca toate astea să înceteze pentru că afectează. Sper ca săptămâna aceasta să se termine totul, să se ajungă la o concluzie. Sunt blocate conturile, trebuiau făcute plăţi pentru charter, hoteluri, raportări la UEFA. Nu ştiu dacă acum era indicat să se întâmple asta pentru că se ajunge şi la echipă. Parcă e tipic şi stil românesc, când lucrul merge bine să facem ceva să nu meargă”, a concluzionat antrenorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.