RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cristi Pustai: „Dacă ne dorim să devenim o echipă mare, trebuie să și acționăm ca atare”

/ 11 martie 2013

Antrenorul Pandurilor consideră că echipa sa mai are de învățat pentru a ajunge la statutul de echipă mare.

pustai vasluiCristi Pustai spune că partida de la Galați a fost pierdută din cauza greșelilor neforțate făcute de jucătorii săi: „Dacă ne dorim să devenim o echipă mare, trebuie să și acționăm ca atare. Trebuie să fim atenți, să nu mai facem greșeli neforțate de adversar, să facem o posesie mai bună, să fim mai atenți cu situațiile de gol pentru că o echipă mare și o jumătate de ocazie dacă o are o fructifică și câștigă meciul”, a declarat tehnicianul gorjenilor. Acesta mai crede că eșecul de la Galați trebuie uitat, acum concentrarea urmând a fi asupra partidei cu CSMS Iași: „Trebuie să mergem mai departe, să vedem ce am greșit, ce am făcut bine, pentru că am făcut și lucruri bune. Ne așteaptă un meci greu cu cei de la Iași, o echipă care are și ea nevoie de trei puncte. Meciul de la Galați este deja istorie. Ne așteaptă un drum lung”, a concluzionat antrenorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • gorj spune:

    domnule profesor toata stima pentru dvs. insa cu jucatori gen Radut si Viera ne se poate face performanta!!!!!

  • dan spune:

    nu poti avea rezultate fara extreme.Cand joci cu jucatori lenti ca radut sau cristea nu poti avea rezultate,cu atat mai putin grigoras junior.Cred ca nicoara ,predescu sau chiar ibeh ar fi solutii mai bune….

  • gabi spune:

    L-ati dat pe Buleica la Cluj si azi dupa ce l-am vazut la treaba cu Severin pot sa afirm ca e mai bun decat Grigoras jr care e de div C…Radut e mare vedeta si cred ca ne vom procopsi cu el, ca la Steaua n-are loc nici la rezerve…

  • dan spune:

    cei 2 macelari,radut si viera, joaca de dragul mentinerii in forma pt a pleca la vara linistiti,asa ca nu-i afecteaza prea mult…..

  • dan capitan de plai spune:

    Pustai,ai grija la greselile tale silasa la oparte consideratiile legate de jucatori si echipa.Las sau nu Grigoras s-a impus prin joc si prin eficienta cu aceiasi jucatori ne facand greselile pe care le-ai facut tu la Galati unde in proportie de 99,99% esti principalul vinovat pentru rezultat si pentru jocul echipei.Numai cu noroc nu vei putea face oechipa mare.Constantinescule,daca tu ai vazut un joc bun al echiei inseamna ca ai vazut alt meci.Pacat de faptul ca te numesti ziarist sportiv.Ai grija sa nu -l superi pe Condescu ca nu te m-ai accepta in gasca fripturistilor de la PANDURII

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.