RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Brata, transferat la Corona

/ 4 septembrie 2013

Neconvingător în evoluțiile în partidele în care Pustai i-a dat șansa de a îmbrăca tricoul Pandurilor, Ciprian Brata a fost împrumutat până la finele actualei stagiuni la Corona Brașov.

faza brata dinamoInițial, Brata luase drumul Clujului, dar acolo se pare că nu a fost pe placul antrenorului Ionel Ganea: „Ciprian Brata a fost cerut de Universitatea Cluj, mai exact de preşedintele Mărginean. Au fost nişte discuţii contradictorii între antrenorul Ionel Ganea şi conducere. Ciprian Brata şi-a luat bagajele şi a plecat. Între timp am primit o ofertă de la Corona Braşov. Am discutat cu Nae Manea şi în cel mai scurt timp să vor perfecta actele pentru împrumutul pe un sezon”, a declarat președintele executiv al gorjenilor, Eugen Pîrvulescu.

Brata, ca și Lazar, Lemnaru, Predescu și Rubio, nu prinsese nici lista Pandurilor pentru jocurile din grupele Europa League.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.