RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Aleksandar Pesic, noul atacant al Pandurilor?

/ 17 august 2013

Imediat după anunțarea plecării lui Dan Nistor, cei din conducerea Pandurilor au făcut cunoscut și faptul că Pustai și-ar putea întări echipa cu un atacant de echipă națională.

aleksandar pesicImediat au început să apară și speculațiile, iar una dintre variantele posibile este cea a înregimentării atacantului sârb Aleksandar Pesic. Tânărul atacant de 21 de ani a evoluat în ultimii doi ani și jumătate pentru Sheriff Tiraspol, cu care este dublu campion al Moldovei, marcând de 25 de ori în 59 de partide de campionat. ProTV Chișinău anunța ieri plecarea lui Aleksandar Pesic  de la gruparea tiraspoleană menționând faptul că atacantul sârb se afla în conflict de ceva vreme cu staff-ul tehnic și cu conducerea clubului din Tiraspol, precum și faptul că acesta s-a remarcat prin golurile sale, prin ratări, dar și printr-un comportament amuzant.

Pesic este internațional sârb de tineret, iar înainte de a juca la Sheriff Tiraspol a evoluat în Grecia, la OFI Creta, echipă la care a debutat la prima echipă la doar 16 ani și jumătate.

În atenția celor de la Pandurii pare a se mai afla și un alt atacant, Alex dos Santos, jucător brazilian care în România a mai jucat pentru Concordia Chiajna și Universitatea Cluj și care acum s-a întors în Brazilia.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • tudor vladimirescu spune:

    nu pare stralucit sirbul asta, dar are plasament bun tot timpul, da mingea in el destul de des 🙂

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.