RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Christou Paraskevas, apt pentru duelul cu Hapoel

/ 7 august 2013

Dacă în privința celor trei jucători lăsați acasă de accidentări, da Silva, Breeveld și Lemnaru, nimic nu se mai putea schimba, starea de sănătate a lui Paraskevas este una mai bună și sunt șanse mari ca el să joace mâine cu Hapoel.

europa league panduriiCăpitanul Pandurilor s-a antrenat cot la cot cu colegii săi și ar putea face cuplu în defensivă cu Mamele încă din startul meciului cu Hapoel Tel Aviv, meci de la care gorjenii așteaptă calificarea în play-off-ul Europa League.

Antrenorul Cristi Pustai spune că, după egalul de la Cluj, Hapoel pleacă acum cu prima șansă la calificare: „Cred că, în procente, șansele de calificare sunt precum proporția posesiei din primul meci, 60%-40% pentru Hapoel”, a declarat antrenorul Pandurilor la conferința de presă organizată înaintea meciului de mâine. Tehnicianul gorjenilor crede că jucătorii săi nu vor fi foarte afectați de condițiile meteo de la Tel Aviv, chiar dacă la malul Mării Mediterane sunt aproape 30 de grade celsius la ora meciului și o umiditate ce ajunge uneori și la 73%: „Nu cred că vom avea de suferit. Și adversarul joacă în aceleași condiții ca și noi. Ne așteaptă un meci greu, sperăm să nu mai avem și alte probleme medicale, să se mai accidenteze cineva. Niciun meci nu seamănă cu altul”, a mai declarat Pustai.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.