RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie în prelungiri în fața Oțelului

/ 5 august 2013

Tradiția meciurilor cu emoții între Pandurii și Oțelul a fost respectată și la ultima întâlnire dintre cele două formații, gorjenii câștigând în prelungiri după ce oaspeții deschiseseră scorul pe Municipalul târgujian.

matulevicius cu otelulÎn turul campionatului trecut, Pandurii se impuneau grație unei duble de senzație a francezului Karim Boutadjine, plecat între timp de la echipa gorjeană, eroul întâlnirii de acum fiind un alt stranier, brazilianul Eric de Oliveira, cel care a înscris în minutul 91 golul de trei puncte ce a urcat echipa gorjeană pe primul loc în liga 1 după 3 etape.

Oțelul a deschis scorul în minutul 20 prin Astafei, care a fructificat o centrare a lui Iorga reluând simplu din careul mic al Pandurilor. Replica gorjeană a venit în primul minut al reprizei secunde, când Christou a profitat de o învălmășeală în careul gălățenilor și a reluat de la 7-8 metri în plasa porții lui Brăneț.

Pustai și-a trimis în ultima jumătate de oră pe teren și piesele grele: Matulevicius, Eric și da Silva. Jocul a devenit ceva mai animat, Pandurii a forțat, iar oaspeții au sperat să prindă un culoar de contraatac pentru a-și apropia victoria. Până la urmă, aceasta le-a surâs Pandurilor, Eric a executat periculos o lovitură liberă de la mare distanță, lateral dreapta, pe traiectorie a apărut și Matulevicius, care însă n-a atins balonul, iar Brăneț a fost derutat și scorul a devenit 2-1 pentru gorjeni în prelungirile întâlnirii. Lituanianul putea puncta și el un minut mai târziu, dar transversala l-a salvat pe Brăneț de această dată.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.