RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș vrea revanșa în fața Oțelului

/ 14 august 2012

După ce a plecat neînvins de la Vaslui, Grigoraș vrea să treacă un nou prag și să reușească o victorie în fața Oțelului, o altă echipă care i-a pus mereu probleme.

„Deocamdată trebuie să trăim momentul, să fim fericiţi că am scos un rezultat bun la Vaslui, cu o echipă foarte puternică, şi apoi să ne gândim la meciul următor cu Oţelul Galaţi, fosta campioană. Să vedem dacă reuşim cele trei puncte pentru că nici cu Galaţi nu am reuşit mare lucru în ultimul timp. Ne-a bătut pe unde ne-a prins. Să sperăm că vom face o surpriză plăcută şi luni să fim pregătiţi din punct de vedere fizic, în primul rând, după drumul greu de la Vaslui”, a declarat Petre Grigoraș.

În cazul în care Pandurii va lua toate cele trei puncte din confruntarea cu Oțelul Galați, programată luni, 20 august, cu începere de la ora 19:00, pe Stadionul „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, echipa gorjeană își va îmbunătăți recordul în ceea ce privește cel mai prolific debut de campionat, elevii lui Grigoraș putând ajunge la o cotă de 13 puncte în cinci etape. După etapa a VI-a, când Pandurii se vor deplasa la Iași, elevii lui Grigoraș vor avea un program infernal, cu meciuri acasă cu Rapid, CFR și Steaua și deplasări la Petrolul, Dinamo și Bistrița.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.