RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cristea vrea revanșa Pandurilor în fața Astrei

/ 4 aprilie 2012

Astra a plecat victorioasă în turul campionatului de la Târgu Jiu în ciuda faptului că pandurii au făcut unul dintre cele mai bune jocuri din sezonul de toamnă, așa că acum, în returul de la Ploiești, jucătorii Pandurilor își doresc revanșa.

Călin Cristea, jucător titularizat în ultimele doup etape de Grigoraș în partea stângă a liniei de fund a Pandurilor, amintește și el de meciul tur și de dorința de revanșă: „E o deplasare destul de grea. Și ei vin după câteva rezultate nefaste, au schimbat antrenorul și cred că vor da totul ca să câștige. Important e să mergem și să jucăm același fotbal pe care l-am practicat și până acum și putem să ne întoarcem cu punct sau puncte de la Ploiești. Se poate spune că vrem și o revanșă după meciul din tur. Atunci ei n-au jucat aproape nimic și ne-au bătut cu 2-1. Sperăm ca acum să luăm noi cele trei puncte”, a declarat jucătorul adus de la Alba Iulia. Acesta este de părere că noile mișcări făcute de Astra la nivelul băncii tehnice și a conducerii executive fac din formația prahoveană una mai puternică: „Eu zic că Astra e mai periculoasă cu Mircea Rednic și Dinu Vamă. Au un antrenor bun și un președinte și cred că e mai periculoasă, dar mai important e ce vom face noi pe teren”, a mai declarat Călin Cristea.

Aflat la limita suspendării, așa cum sunt și alți șase colegi de-ai săi, Cristea spune că intrați pe teren jucătorii nu se mai gândesc la câte cartonașe au în cont: În timpul jocului nu mai ținem minte că avem 3 cartonașe galbene sau că ești la limită. Încerci să dai totul și asta e… Problemele de lot contează pentru că vor veni și etapele intermediare și e important să fim câți mai mulți apți și cei care vor intra pe teren să dea totul să meargă cât mai bine”, a încheiat Călin Cristea.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.