RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ziua Pandurilor

/ 19 iulie 2013

Ziua de vineri va fi una specială atât pentru panduri cât și pentru fanii lor, trei evenimente majore având loc în decursul acestei zile.

alb-albastru Pandurii 1962 600La ora 14:00 va avea loc inaugurarea noului sediu al Centrului de Copii și Juniori construit în imediata apropiere a terenului sintetic. Vestiarele destinate echipelor de juniori au fost date în folosință în această primăvară, de astăzi devenind disponibile și camerele ce pot fi folosite de juniori, dar și de jucătorii aduși la Pandurii, președintele Marin Condescu declarând recent că se va renunța la acordarea de locuințe închiriate jucătorilor, ci doar locuri în spațiile deținute de club.

Tot astăzi, Pandurii își va afla adversarul pe care are șansa de a-l întâlni în turul 3 preliminar al Europa League în cazul în care va reuși să treacă la Târgu Jiu de Levadia Tallinn.

Ziua se va încheia cu un spectacol de prezentare a lotului, spectacol ce va avea loc în amfiteatrul din zona centrală a orașului, în fața sediului clubului. În deschidere, atmosfera va fi încălzită de un concert susținut de Bacio.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.