RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ziua egalurilor în amicalele Pandurilor de sâmbătă

/ 10 iulie 2010

Pandurii au încheiat o nouă săptămână de antrenamente la Târgu Jiu disputând sâmbătă două meciuri de verificare, Marius Baciu împărţind lotul în două echipe jucând un meci cu Pandurii II şi unul contra celor de la Jiul Rovinari.

În primul meci al zilei, Marius Baciu a trimis în teren o echipă formată din mai mulţi jucători tineri proveniţi de la echipa a II-a şi pe care doreşte să-i ţină sub supraveghere pentru promovarea la prima echipă. Golul rezervelor Pandurilor a fost marcat de juniorul Albert Voinea din penalti, atacantul ce l-a impresionat pe Marius Baciu executându-l cu o scăriţă pe portarul Bănică, în vreme ce pentru echipa lui Gabi Zahiu a marcat Poiană.

Pandurii (rezerve) – Pandurii II 1-1

Au marcat: Voinea (din penalti) / Poiană

Pandurii (rezerve): Livshit – Pleaşcă, Rada, Tătaru, I. Constantin (Bertea) – Militaru, Găman, Fărcăşanu, Grecu – Voinea, Vlăduţi.

Pandurii II: Bănică – Dobroiu, Popa, Dăianu, Diaconu – Stanciu, Ad. Popescu, Poiană, Nicoloff – Zamfir, Fl. Pârvu. Au mai jucat: Nicolae, Ularu, Minciună, Mohora, Basara, Bugiu, Avramescu.

Al doilea meci al zilei s-a disputat în compania celor de la Jiul Rovinari şi s-a încheiat tot la egalitate, scor 1-1. De această dată, antrenorul Marius Baciu a trimis în teren un prim unsprezece aproape de cel pe care probabil l-ar alinia dacă ar începe campionatul săptămâna viitoare, excepţie făcând doar portarul Lazar, cel care i-a luat locul între buturi lui Mingote, portughezul fiind menajat după ce a sărit peste ultimele antrenamente din cauza unei răceli.

Meciul a fost nesperat de greu pentru trupa lui Baciu, antrenorul Pandurilor motivând prestaţia mai ştearsă a elevilor săi prin faptul că toată săptămâna a fost una foarte încărcată în antrenamente fizice combinate cu jocuri de verificare. Egalitatea a persistat până spre finalul meciului când portarul Lazar, nesigur şi în alte intervenţii, i-a făcut un cadou lui Şoşoi, experimentatul atacant al rovinărenilor taxându-l pe noul goalkeeper al Pandurilor. Tot pe o greşeală defensivă a venit şi egalarea, atunci când nimeni nu mai aştepta nimic nou de la partidă, una disputată pe o căldură sufocantă. Voinea a profitat de această greşeală precum şi de indecizia lui Căprărescu şi a marcat din nou, de această dată pentru prima echipă a Pandurilor, aducând egalitatea şi în acest meci.

Pandurii Târgu Jiu – Jiul Rovinari 1-1

Au marcat: Voinea (min. 88) / Şoşoi (min. 74)

Pandurii: Lazar – Popete, Rusu, Chibulcutean, Cardoso – Tilincă, Nalaţi, Vranjes, Hidişan – Sancira, Fertea. Au mai jucat: Pleaşcă, Tătaru, Rada, Grecu, Militaru, Voinea.

Jiul: Voinea – Traşcă, Cîrciumaru, Gioagă, Daviţoiu – Tudorache, R. Rădoi, Bureca, Vulpe – Fotescu, Şoşoi. Au mai jucat: Căprărescu, Toader, Arjocu, Berescu, Apostol, Drăgotoiu, Meliţă.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.