RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lovitură după lovitură încasată de Pandurii

/ 10 iulie 2013

În preajma debutului său în cupele europene, Pandurii primește lovituri din toate părțile. UEFA a decis, fără să facă vreo motivație, ca echipa gorjeană să joace în manșa tur din preliminariile Europa League în deplasare deși, conform tragerii la sorți, ar fi trebuit să evolueze la Târgu Jiu, iar acționarul majoritar, CEO, a trimis Garda Financiară și Poliția Economică pentru verificarea documentelor financiare.

alb-albastru Pandurii 1962 600Astfel, pe linie sportivă, Pandurii ar putea debuta în Europa pe 16 iulie, în cazul în care Levadia Tallinn va câștiga duelul cu Bala Town, galezii câștigând în tur, pe teren propriu, cu 1-0. Meciul ar urma să aibă loc pe terenul celor din Tallinn. În cazul în care galezii vor ieși învingători din confruntarea din primul tur, Pandurii ar urma să joace tot pe 18 iulie, dar în Țara Galilor și nu la Târgu Jiu.

Descinderile autorităților statului la sediul clubului Pandurii ar putea afecta nu doar imaginea clubului gorjean, ci și asupra moralului jucătorilor în preajma unuia dintre cele mai importante jocuri din istoria clubului.

CEO, prin vocea lui Laurențiu Ciurel, își motivează acțiunile prin refuzul clubului de a pune la dispoziția reprezentanților săi a documentelor justificative ale cheltuielilor făcute la Pandurii Târgu Jiu, în vreme ce președintele Consiliului de Administrație al grupării gorjene anunță o conferință de presă pentru mâine, la ora 12:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.